BigRep ONE

INOVATIVNOST VELIKEGA OBSEGA. BREZMEJNA USTVARJALNOST.

BigRep ONE je nagrajeni 3D tiskalnik velikega formata po dostopni ceni. Z več kot 500 tiskalniki, nameščenimi po vsem svetu, je zanesljivo orodje oblikovalcev, inovatorjev in proizvajalcev. Z ogromno prostornino enega kubičnega metra (1m3) hiter in zanesljiv ONE oživi vaše načrte v polnem obsegu.

 

3D TISK VELIKEGA FORMATA

BigRep ONE s prostornino enega kubičnega metra je zasnovan za izdelavo masivnih 3D-tiskov za zahtevne in geometrično zapletene aplikacije. Presežite omejene zmogljivosti manjših tiskalnikov in uporabite ONE za tiskanje vaših delov v polnem obsegu.

 VAREN IN DOSTOPEN

Odprta oblika zagotavlja neoviran nadzor tiskanja in enostaven dostop do tiskalne postelje. Z dostopom do tiskalne postelje s treh strani lahko kadar koli preverite kakovost in napredek tiskanja. Dodatek Enclosure Add-On zagotavlja zaščitno okolje za tiskanje in zaščito operaterja v skladu s standardom CE.

MODULAREN IN NEODVISEN

BigRepov Power Extruder (PEX) je na voljo za enojno ali dvojno ekstruzijo na BigRep ONE. Tiska visokokakovostne dele polnega obsega v nizu materialov, kot so biopolimeri, vodotopni nosilci in z vlakni ojačani materiali. Ekstruder z zamenljivimi 0,6, 1,0 in 2,0 mm šobami za maksimalne detajle ali redno proizvodnjo je odlična rešitev za različne aplikacije.

ZANESLJIV IN UČINKOVIT

Ogrevana tiskalna postelja je prevlečena s poliimidno folijo, ki zagotavlja optimalen oprijem skozi celoten proces tiskanja. Zahvaljujoč vgrajenemu induktivnemu senzorju ONE uporablja polavtomatsko izravnavo tiskalne postelje, da poenostavi umerjanje platforme in zagotovi vrhunsko zmogljivost in dosledne tiske.

VAREN IN PROSTOREN

Na novo zasnovano ohišje filamentov zagotavlja optimalno ravnanje z materialom in ustreza vsem standardnim velikostim kolutov, vključno z dvema kolutoma do 8 kg. Senzor za filament začasno ustavi tiskanje, tako da lahko zamenjate filament, kar je še posebej uporabno za zelo velike izdelke. Keep Dry Box Add-On ščiti filament pred vlago in prahom.

ENOSTAVEN ZA DELO

Intuitivni uporabniški vmesnik z zaslonom na dotik vam omogoča dostop do uporabnih funkcij, kot so oddaljeno nalaganje, preverjanje napredka tiskanja prek spletne kamere, spreminjanje parametrov tiskanja, nadaljevanje tiskanja po izpadu električne energije in še veliko več.

Tehnična specifikacija

Verzija ONE.4
Delovna prostornina x 1005 y 1005 z 1005 (mm) (x 39.5 y 39.5 z 39.5 inch)
Višina sloja 0.3 mm, 0.6 mm, 1.0 mm
Ostale višine so podprte v Slicerju.
Najvišja hitrost in pospešek 500 mm/s | 400 mm/s²
Ekstruder Fiber-Ready Power ekstruder (PEX)
Zamenljive šobe z fiber-ready 0.6 mm / 1 mm šobo in high-flow 2 mm šobo
Certificirani BigRep materiali HI-TEMP, HI-TEMP CF, PETG, PLA, PLA Antibacterial, PLA Ultralight, PLX, Pro HT, TPU
Ostali filamenti dobavljivi po dogovoru.
Podporni materiali BVOH
Ostali filamenti dobavljivi po dogovoru.
Temperatura postelje Max. 80 °C
Teža printerja prib. 460 kg
Velikost x 1850 y 2250 z 1725 (mm)
Moč 208 V – 240 V, 16 A, 50 / 60 Hz
Maksimalna temperatura 80 °C
Varnostni certifikati CE