VSHAPER 5AX

VSHAPER 5AX MACHINE spreminja način razmišljanja o 3D tiskanju v tehnologiji FFF. 5-osna kinematika stroja, opremljenega z rotacijsko nagibno delovno ploščo, vam omogoča, da pozabite na konvencionalno metodo tiskanja, ki je sestavljena iz aditivnega nanosa zaporednih plasti materiala s podporami.

 

Preberi več

VSHAPER 270 PRO

Kompakten sistem naprednega 3D tiska, zasnovan za uporabnike, ki pričakujejo hitre rezultate ob ohranjanju industrijskih standardov. Delovni prostor 250x250x175mm in temperatura tiska do 420°C z aktivno ogrevano komoro omogočajo tisk visokotemperaturnih materialov za posebne aplikacije, kot so PEEK, hkrati pa omogoča tudi tisk standardnih materialov kot je ABS.

Preberi več

VSHAPER 270 MED

Učinkovita specializirana naprava v segmentu medicinskih 3D tiskalnikov je odgovor na naraščajoče zahteve sodobnega medicinskega sektorja. Delovni prostor 250x250x175mm in temperatura tiska do 420°C z aktivno ogrevano komoro omogočajo tisk visokotemperaturnih materialov, kot je PEEK, za implantološke aplikacije. Vgrajena UV luč omogoča dezinfekcijo in sterilizacijo komore tiskalnika in tiskanega izdelka.

Preberi več

VSHAPER 500 PRO

VSHAPER 500 PRO je sinonim za hitrost, natančnost in učinkovitost pri izdelavi delov iz široke palete plastike. Industrijski 3D proizvodni sistem je bil izdelan s poudarkom na podrobnostih iz najkakovostnejših komponent. Delovni prostor 420x420x420mm in temperatura tiska do 450°C z aktivno ogrevano komoro omogočajo tisk visokotemperaturnih materialov za posebne aplikacije, kot so PEEK, hkrati pa omogoča tudi tisk standardnih materialov kot je ABS.

Preberi več

VSHAPER 500 MED

Tehnologija 3D tiska, ki združuje kirurško natančnost z zanesljivostjo in hitrostjo, popolnoma izpolnjuje pričakovanja medicinskega sektorja. Delovni prostor 420x420x420mm in temperatura tiska do 450°C z aktivno ogrevano komoro tisk visokotemperaturne termoplastike PEEK z lastnostmi, ki so potrebne za biomedicinske aplikacije in je primeren za široko paleto medicinskih aplikacij.

Preberi več

SOFTSHAPER

Programska oprema SOFTSHAPER podpira ustvarjanje tehnološko najnaprednejših modelov. SOFTSHAPER pomembno vpliva na končne lastnosti tiska, saj daje možnost oblikovanja detajlov s programirano močjo (sprememba % polnila po posameznih delih izdelka), kar je še posebej pomembno pri profesionalni uporabi v različnih panogah.

FILAMENTI

Izbira ustreznega materiala, uporabljenega v procesu aditivne proizvodnje, ima izjemen vpliv na kakovost, obstojnost in videz tiska.

Ponujamo široko paleto priznanih filamentov, od univerzalnih ASA in ABS, preko visokokakovostnih poliamidnih filamentov, do visokotemperaturnega PEEK.

Filamenti:

– PEEK GF (PEEK z dodatkom karbonskih vlaken)

– HIPS

– PP

– ABS-S21

– ASA

– PA12

– PC-ABS

-PET-G

– PEEK

– TPU

– PA + GF

– PC

– PA + CF