Praški Ultrasint® za fuzijo prahu (PBF – Powder Bed fusion)

Novi praški Forward AM Ultrasint® postavljajo nove standarde v 3D-tiskanju z uporabo polimernih praškov in omogočajo nove možnosti za napredne aplikacije, od funkcionalne izdelave prototipov do delov serijske proizvodnje za končno uporabo. Ti materiali izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti in so zasnovani za enostavno uporabo na najpogostejši opremi za tiskanje. Poleg samega materiala nudimo strokovno tehnično podporo in celoten spekter storitev od oblikovanja in simulacije do naknadne obdelave tiskanih delov.

Preberi več
praski za 3D tisk

Filamenti Ultrafuse® za ciljno nalaganje filamentov (FFF – Fused Filament Fabrication)

BASF strokovnjaki za izdelavo filamentov (FFF) vam nudijo obsežno paleto materialov, ki ponujajo različne koristne lastnosti materialov, kot so enostavnost tiskanja, dimenzijska stabilnost, vzdržljivost in elastičnost.. Ne glede na to, ali gre za standardne filamente, filamente za visoke temperature in inženiring ali filamente za začasne podporne materiale – paleta izdelkov Ultrafuse® ponuja filamente tako za Bowden kot Direct drive ekstruzijske sisteme.

Preberi več

Ultracur3D® fotopolimeri za stereolitografijo

Reaktivni uretanski fotopolimeri Ultracur3D® zagotavljajo zmogljivost in zanesljivost, ki je vodilna v svojem razredu, da zadovoljijo vse vaše posebne potrebe glede uporabe, hkrati pa pospešijo iteracije načrtovanja in zmanjšajo vaše razvojne stroške. Na podlagi desetletij izkušenj podjetja BASF pri raziskavah in proizvodnji poliuretana serija Forward AM naprednih fotopolimernih smol in rešitev zagotavlja dolgoročno UV stabilnost in strukturno zmogljivost, ki je veliko boljša od običajnih fotopolimerov.

Preberi več