BigRep PRO

INDUSTRIJSKI TISKALNIK ZA PROFESIONALNI 3D TISK.

BigRep PRO je zmogljiv 3D-tiskalnik s prostornino 1 m³, zasnovan tako, da vas popelje od izdelave prototipov do proizvodnje. Zagotavlja visoko razširljivo rešitev za proizvodnjo delov za končno uporabo, tovarniških orodij ali več z visoko zmogljivimi materiali tehničnega razreda. V primerjavi z drugimi tehnološkimi rešitvami lahko PRO izdela natančne dele v polni velikosti hitreje in z nižjimi proizvodnimi stroški.

VISOKA NATANČNOST PRI VISOKIH HITROSTIH

Ogromna prostornina naprave PRO 1m3 je podprta z vzdržljivim, po meri izdelanim ohišjem, zasnovanim za visoko hitrost, hitro pospeševanje in natančnost. Robusten okvir odpravlja tresljaje med 3D-tiskanjem in zagotavlja hitro, a natančno premikanje ekstruderjev vzdolž ojačanega nosilnega sistema. PRO, ki ga poganjajo Boschevi servo motorji z vgrajenimi kodirniki, v realnem času izračuna lokacijo tiskalne glave za samonadzor natančnosti položaja.

 HITER IN NATANČEN TUDI ZA ZAHTEVNE MATERIALE

BigRepov ekstruder z naprednimi zmogljivostmi (ACE) razširja materialne zmogljivosti PRO, hkrati pa še vedno zanesljivo zagotavlja kakovostne 3D-tiske s svojo hitrostjo in natančnostjo. ACE je ekstruder z neposrednim pogonom, primeren za materiale, ojačane z vlakni, kot je BigRep HI-TEMP CF. Z ACE lahko tiskate trdnejše dele velikega formata 50 % hitreje kot drugi tiskalniki velikega obsega.

ZAPRTA KOMORA ZA FILAMENTE

Nepredušno zaprta komora za filamente PRO z zmogljivostjo dveh rol filamentov zagotavlja, da vsi materiali, vključno z inženirskimi in vodotopnimi, ostanejo suhi v okolju z nadzorovano temperaturo in vlažnostjo. Tudi ko je izklopljen, zrakotesno shranjevanje materiala v tiskalniku PRO zagotavlja najboljšo kakovost in zanesljivost v svojem razredu.

VIDEO PREDSTAVITEV INDUSTRIJSKEGA TISKALNIKA BigRep PRO

Tehnična specifikacija

Verzija BigRep PRO.2
Delovna prostornina x 1020 y 970 z 985 (mm)
Višina sloja 0.3 mm, 0,6 mm
Ostale višine so podprte v Slicerju.
Najvišja hitrost in pospešek 600 mm/s | 5000 mm/s²
Ekstruder Fiber-Ready ACE ekstruder
Šoba 0.6 mm, 1.00 mm
Certificirani BigRep materiali HI-TEMP CF, PRO HT,  PLA, PETG, ASA, PA6/66, PA12-CF
Ostali filamenti dobavljivi po dogovoru.
Podporni materiali BVOH
Ostali filamenti dobavljivi po dogovoru.
Kapaciteta filamenta Max. 2 roli 8 kg
Teža printerja prib. 1550 kg
Velikost x 1950 y 2500 z 2105 (mm)
Moč 208 V – 240 V, 16 A, 50 / 60 Hz
Natančnost izdelka 0,2 mm oz. 0,002 mm/mm
Varnostni certifikati CE