Industrijski 3D tiskalniki BigRep

Nemško podjetje BigRep, ustanovljeno leta 2014, s sedežem v Berlinu ima vizijo preoblikovati svet 3D tiska večjih dimenzij. S svojo prostornino 1 m3 model BigRep ONE odpira vrata v novo dimenzijo 3D tiskanja, medtem ko BigRep STUDIO omogoča hitro in natančno 3D tiskanje velikega obsega. Model BigRep PRO je industrijski 3D tiskalnik, ki je namenjen profesionalnim uporabnikom za tisk zahtevnejših materialov in izdelkov večjega formata.

 

Preberi več
3D tiskalnik
vshaper printers

Industrijski 3D tiskalniki VSHAPER

VShaper je poljski proizvajalec industrijskih 3D tiskalnikov, specializiranih za tisk visokotemperaturnih materialov – v ponudbi ima standardne tiskalnike kot tudi posebno serijo MED tiskalnikov, namenjenih za uporabo v medicini. Delovni prostor 420x420x420mm in temperatura tiska do 450°C z aktivno ogrevano komoro omogoča tisk visokotemperaturne termoplastike PEEK z lastnostmi, ki so potrebne za biomedicinske aplikacije in je primeren za široko paleto medicinskih aplikacij. Kot prvi na svetu so predstavili tudi 5AX, 5-osni 3D tiskalnik, ki pri tisku ne potrebuje podpor.

 

Preberi več

Profesionalni skenerji Calibry 3D

Ekipo Calibry 3D sestavlja skupina izjemnih posameznikov, ki je najbolj znana po predstavitvi prvega brezžičnega ročnega 3D skenerja na trgu leta 2015 Te bogate izkušnje s tehnologijo 3D skeniranja so združili v skenerja Calibry in Calibry Mini, s programskim orodjem Calibry Nest pa je zajem in analiza podatkov enostavnejša kot kadarkoli prej.

 

Preberi več
3D skener
3D filamenti

Dodajni materiali BASF Forward AM

BASF vlaga v raziskave in razvoj ter v poslovni razvoj industrijske in funkcionalne uporabe 3D tiskanja. Skupaj s številnimi specializiranimi industrijskimi partnerji nenehno razvijajo nove materiale, integrirane sistemske rešitve in ponudbo storitev. Laboratoriji BASF za raziskave in razvoj se nahajajo v Ludwigshafnu (Nemčija), Lyonu (Francija), Šanghaju (Kitajska) in Wyandotte (ZDA). Poznani so po izjemnih filamentih, smolah in praških, ki slovijo kot eni izmed najboljših na svetu.

 

Preberi več