VSHAPER 270MED

Učinkovita specializirana naprava v segmentu medicinskih 3D tiskalnikov je odgovor na naraščajoče zahteve sodobnega medicinskega sektorja. Delovni prostor 250x250x175mm in temperatura tiska do 420°C z aktivno ogrevano komoro omogočajo tisk visokotemperaturnih materialov, kot je PEEK, za implantološke aplikacije. Vgrajena UV luč omogoča dezinfekcijo in sterilizacijo komore tiskalnika in tiskanega izdelka.

  • Delovni prostor 250x250x175 mm
  • 420°C – temperatura 3D tiskanja
  • Aktivno ogrevana komora
  • Ogrevana, vakumska postelja

 

Pošlji povpraševanje

Sterilizacija z UV svetlobo

Zasnova izdelka omogoča sterilizacijo komore in tiskanega izdelka z UV žarki v vsaki fazi procesa. Zagotavlja ustrezno in sterilno okolje za ustvarjanje natančnih 3D tiskanih izdelkov za medicinske namene.

Tisk visokotemperaturnih materialov

Nadzor temperature znotraj tiskalnika zagotavlja najbolj optimalno okolje za tisk najzahtevnejših materialov. Omogoča uporabo biokompatibilnih polimerov industrijskega razreda, kot je material PEEK, namenjen implantološkim aplikacijam.

Vakumska postelja

Postelja tiskalnika z možnostjo zamenjave podlage in avtomatskim kalibriranjem omogoča tesen oprijem prvega sloja in enostavno odstranitev izdelka po končanem procesu tiskanja.

Aktivno ogrevana komora

Modeli, natisnjeni v nadzorovanem okolju aktivno ogrevane komore, se odlikujejo z visoko dimenzijsko natančnostjo in odličnimi mehanskimi lastnosti.

Sistem zaprte komore, ki je varen za uporabo, dodatno zmanjša količino škodljivih plinov, ki se sproščajo med tiskanjem.