VSHAPER 270 PRO

Kompakten sistem naprednega 3D tiska, zasnovan za uporabnike, ki pričakujejo hitre rezultate ob ohranjanju industrijskih standardov. Delovni prostor 250x250x175mm in temperatura tiska do 420°C z aktivno ogrevano komoro omogočajo tisk visokotemperaturnih materialov za posebne aplikacije, kot so PEEK, hkrati pa omogoča tudi tisk standardnih materialov kot je ABS.

  • Delovna površina 250x250x175mm
  • 420°C – maksimalna temperatura 3D tiska
  • Aktivno ogrevana komora
  • Ogrevana vakumska postelja
Pošlji povpraševanje

Zamenljive tiskalne glave

Zamenljive tiskalne glave v sistemu industrijskega 3D tiskanja VSHAPER 270 PRO omogočajo prilagajanje parametrov stroja.

Zamenjava glave, ki dela z nizkotemperaturnimi materiali, kot sta ABS ali PA, z visokotemperaturno tiskalno glavo, ki lahko tiska PEEK ali glavo z drugačnim premerom šob, je hitra in nezapletena. Hitra menjava zagotavlja kratke zastoje.

Širok nabor materialov

Kombinacija industrijskih oblikovalskih rešitev v tiskalniku omogoča delo s številnimi termoplastičnimi materiali, ki so na voljo na trgu.

Konstrukcija 3D tiskalnika VSHAPER 270 PRO zagotavlja idealne pogoje za tisk nizkotemperaturnih in visokotemperaturnih termoplastičnih materialov, kot so ABS, PC-ABS, PA, PC, PEEK in mnogi drugi.

Vakumska postelja

Samodejna kalibracija postelje tiskalnika je zagotovilo za boljšo kakovost in natančnost natisnjenega izdelka.

Odstranljiva podlaga zagotavlja natančen oprijem prvega sloja in odpravlja težave z oprijemom tiska tudi pri več desetih urah enkratnega delovanja tiskalnika.

Aktivno ogrevana komora

Nadzor temperature znotraj tiskalnika omogoča ohranjanje najbolj optimalne temperature okolja za 3D tisk.

Zagotavlja idealne pogoje za tisk večine termoplastičnih materialov, ki so na voljo na trgu.