VSHAPER 500 MED

Tehnologija 3D tiska, ki združuje kirurško natančnost z zanesljivostjo in hitrostjo, popolnoma izpolnjuje pričakovanja medicinskega sektorja. Medicinski tiskalnik z delovnim prostorom 420x420x420mm in temperaturo tiska do 450°C z aktivno ogrevano komoro tiska vse visoko temperaturne termoplastike PEEK z lastnostmi, ki so potrebne za biomedicinske aplikacije in je primeren za široko paleto medicinskih aplikacij.

  • Delovni prostor 420x420x420 mm
  • Temperatura tiskanja 450°C
  • Zaprta komora
  • Ogrevana, vakuumska postelja

 

Pošlji povpraševanje

Ekstruder z dvema šobama

Ekstruder je opremljen z dvema enostavno zamenljivima tiskarskima šobama s povečano vzdržljivostjo.

Inovativni dvižni sistem druge šobe in zasnova, ki omogoča hitro zamenjavo šob, zagotavljata večurno brezhibno tiskanje z uporabo podpornega materiala.

Sterilizacija z UV svetlobo

Zasnova izdelka omogoča sterilizacijo komore in tiskanega izdelka z UV žarki v vsaki fazi procesa. Zagotavlja ustrezno in sterilno okolje za ustvarjanje natančnih 3D tiskanih izdelkov za medicinske namene.

Tisk visokotemperaturnih materialov

Nadzor temperature znotraj tiskalnika zagotavlja najbolj optimalno okolje za tisk najzahtevnejših materialov. Omogoča uporabo biokompatibilnih polimerov industrijskega razreda, kot je material PEEK, namenjen implantološkim aplikacijam.

Enostavna uporaba tiskalnika

Enostavno razumljivo delovanje naprave v kombinaciji z intuitivnim programskim vmesnikom omogoča natančne tiske funkcionalnih komponent in orodij. Zaslon na dotik z enostavnim grafičnim prikazom olajša komunikacijo s tiskalnikom.