VSHAPER 5AX

VSHAPER 5AX MACHINE spreminja način razmišljanja o 3D tiskanju v tehnologiji FFF. 5-osna kinematika stroja, opremljenega z rotacijsko nagibno delovno ploščo, vam omogoča, da pozabite na konvencionalno metodo tiskanja, ki je sestavljena iz aditivnega nanosa zaporednih plasti materiala s podporami.

  • Tisk visokotemperaturnih materialov
  • Multi podajalnik filamenta
  • Avtomatska zamenjava glave tiskalnika
Pridobi ponudbo

Simultano 5-osno tiskanje

Simultani modul omogoča izdelavo modela z možnostjo hitre orientacije zaključnega elementa glede na izvedeno trajektorijo gibanja. Vsaka ustvarjena površina postane posamezen geometrijski objekt, ki ima lahko prilagodljive tehnološke parametre.

Indeksirano tiskanje

Indeksirano 5-osno tiskanje vam omogoča, da okrepite strukturo modela v kateri koli smeri znotraj izdelka z možnostjo prenosa ravnine, ki predstavlja osnovo za nanašanje nadaljnjih slojev izdelka, na drugo predhodno natisnjeno površino.

Podajalnik filamentov

Vgrajen podajalnik filamentov, ki se uporablja v petosnem 3D-tiskalniku VSHAPER 5AX, omogoča uporabo več materialov v enem samem procesu, ne da bi bilo treba ustaviti 3D-tiskanje.

Temperatura tiskanja

VSHAPER 5AX tiska z visokotemperaturnimi filamenti iz različnih materialov, kot so PEEK in podobni. Kombinacija njihovih lastnosti z metodo petosnega tiskanja daje modele z najboljšimi specifikacijami.

Vrtljiva nagibna platforma

Uporaba rotacijske nagibne platforme je velik napredek za 3D-tiskanje. Odpira nove možnosti in presega večino omejitev FFF tehnologije.

Ogrevana vakumska postelja

Ogrevana vakuumska postelja zagotavlja odličen oprijem prve plasti in možnost skoraj neprekinjenega ponavljanja tiska.

Aktivno ogrevana komora

Aktivno ogrevana delovna komora 3D tiskalnika VSHAPER 5AX zagotavlja enakomerne pogoje, ki zagotavljajo uspeh pri tisku tudi najzahtevnejše plastike.

Velik delovni prostor

Velik delovni prostor omogoča izdelavo velikih modelov v celoti.