BigRep ONE

INOVATIVNOST VELIKEGA OBSEGA. BREZMEJNA USTVARJALNOST.

BigRep ONE je nagrajeni 3D tiskalnik velikega formata po dostopni ceni. Z več kot 500 tiskalniki, nameščenimi po vsem svetu, je zanesljivo orodje oblikovalcev, inovatorjev in proizvajalcev. Z ogromno prostornino enega kubičnega metra (1m3) hiter in zanesljiv ONE oživi vaše načrte v polnem obsegu.

Preberi več

BigRep PRO

INDUSTRIJSKI TISKALNIK ZA PROFESIONALNI 3D TISK.

BigRep PRO je zmogljiv 3D-tiskalnik s prostornino 1 m³, zasnovan tako, da vas popelje od izdelave prototipov do proizvodnje. Zagotavlja visoko razširljivo rešitev za proizvodnjo delov za končno uporabo, tovarniških orodij ali več z visoko zmogljivimi materiali tehničnega razreda. V primerjavi z drugimi tehnološkimi rešitvami lahko PRO izdela natančne dele v polni velikosti hitreje in z nižjimi proizvodnimi stroški.

Preberi več

BigRep STUDIO G2

GRADUATE FROM DESKTOP. GET INDUSTRIAL.

Ponovno odkrijte proizvodnjo z industrijskimi materiali BigRep STUDIO G2. Zaprta tiskalna komora z nadzorovano temperaturo in se ponaša s prostornino 500 mm x 1000 mm x 500 mm, ki omogoča neprekinjeno tiskanje velikih predmetov iz najlona in drugih materialov, od standardnega ABS to ostalih inženirskih materialov. Dvojni ekstruder z dvema 0,6 mm šobama je zasnovan za tiskanje kompleksnih delov visoke ločljivosti v učinkovitem in stroškovno učinkovitem procesu.

Preberi več

Programska oprema

Nov standard v programski opremi za 3D tisk velikega formata
Programska orodja BLADE (visoko učinkovito orodje za razrez 3D modela za potrebe 3D tiskanja), CONNECT (spletna platforma, ki vas povezuje z vašimi tiskalniki BigRep za povečanje produktivnosti z oddaljenim spremljanjem in analizo podatkov) in FLOW (Nova prilagodljiva rešitev SaaS, za enostavno oblikovanje šablon, vpenjal in proizvodnih pripomočkov, brez potrebnih oblikovalskih veščin ali izkušenj s 3D-tiskanjem) omogočajo visoko produktivnost in stroškovno učinkovitost.

Filamenti

BigRep ponuja najnaprednejše materiale za 3D-tiskanje za široko paleto aplikacij. Bigrep se ne posveča samo razvoju 3D tiskalnikov, temveč tudi razvoju materialov za 3D tiskanje. Izbirate lahko med 3 barvami, razponom velikosti kolutov od 750 g do 8 kg, da izpolnite vse zahteve industrijskega tiskanja.
Razpoložljivi materiali: FORMWORK Concrete, PLA Antibacteria, PLA ULTralight, HI-TEMP CF, HI-TEMP, ASA, ABS,PLX, BVOH, PA6/66, PETG, TPU, PRO HT, PLA.

BigRep SHIELD

ODLIČNA ZAŠČITA FILAMENTA V IDEALNIH POGOJIH

Visoko zmogljiva suha omara za filamente za varno shranjevanje materialov za 3D-tiskanje. BigRep SHIELD, zasnovan za zaščito delovnih procesov s preprečevanjem degradacije materiala, ki vodi do izgube časa in poškodb, varuje filament v idealnih pogojih tako za kratkoročno kot dolgoročno shranjevanje.